Най-добрите книги могат да предизвикат въображението ни, а в случая с Джеймс Тревино - дори нашето творчество. 24-годишният мъж си спечели популярност с начина, по който използва своята колекция от книги, за да опише сложни литературни сцени.

Наричан bookstagrammer, Тревино има 120 хиляди последователи в Instagram благодарение на творенията си. Той казва, че идеята да започне да пресъздава идеите си "просто се случи".

"Първоначално публикувах снимки на моите текущи четения. С течение на времето снимките ставаха все по-сложни, повлияни главно от поп културата и понякога от някои снимки, които видях в Instagram", добавя той. Всяка сцена преминава през процес на създаване, който той обяснява:

A post shared by James Trevino (@james_trevino) on

"Първо се консултирам с добрата ми приятелка Елизабет. След като изградим обща представа, аз и Лиз се опитваме да я доближим възможно най-близо до нашата визия Ако концепцията се окаже твърде голяма, за да се заснемете в една снимка, комбинираме две или повече снимки".

Библиотекар тайно натрупа милиони и ги завеща на университета сиЖителят на щата Ню Хампшир Робърт Морин водел скромен живот. Той живеел сам, карал Plymouth от 1992 г. и никога не излизал

Докато литературните теми на неговата страница са разнообразни, те често са в полза на двете му любими книги "Хари Потър и Нечистокръвния принц" от Дж. К. Роулинг и "Силмарилионът" на Дж. Р. Р. Толкин.

A post shared by James Trevino (@james_trevino) on

Тревино има около 1100 книги в колекцията си и няма планове да спира. Той казва за BoredPanda, че за момента неговите творения са просто хоби, но "фактът, че реакциите са толкова позитивни, е малко поразителен, но също така и затрогващ."

A post shared by James Trevino (@james_trevino) on